JVR programmas un misijas “Bioreģions” ievadvebinārs 

☝️ Aicinām jauniešus un skolotājus pieteikties Jauno vides reportieru ievadvebināram!

📆 3. novembrī plkst. 15:00 – 17:00, Zoom platformā.

✍️ Vebinārā iepazīsi Jauno vides reportieru programmas būtību, mērķus un sniegtās iespējas nacionālā un starptautiskā līmenī, kā arī uzzināsi par JVR konkursu un satiksi domubiedrus no visas Latvijas.

📣Savukārt vebināra otrajā daļā, Cēsu novada pašvaldības Bezatkritumu kopienas vadītāja un aktivitāšu koordinatore, biedrības GreenFest valdes locekle Lāsma Ozola pastāstīs par JVR misiju ”Bioreģions”, kas norisināsies no 1. līdz 2. decembrim Cēsīs.

🌏 Dalība vebinārā ir bez maksas un tas paredzēts jauniešiem vecumā no 11 – 25 gadiem, kuriem interesē pētīt, izzināt vides problēmas, popularizēt risinājumus un apgūt mūsdienu mediju rīkus sabiedrības informēšanai. Pieteikties aicināti arī skolotāji/mentori, kas vēlas atbalstīt jauniešus JVR darbu izstrādes procesā.

Pieteikties var līdz 31. oktobrim. Nenokavē!

👉 Pieteikuma anketu atradīsi šeit: ej.uz/jvr-ievadvebinars23

Programmu Jaunie vides reportieri Latvijā īsteno nodibinājums “Vides izglītības fonds” ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu projektā “FEE International programmu darbības nodrošināšana Latvijā 2023. gadā” (proj.nr. 1-08/54/2023).

To top