Atklāta pieteikšanās JVR ievadvebinārām

Aicinām jauniešus un skolotājus pieteikties Jauno vides reportieru ievadvebināram!

🕰️ 9. novembrī plkst. 15:00 – 17:00, Zoom platformā.

📰✍️ Vebinārā iepazīsim Jauno vides reportieru programmu un konkursu, kā arī iepriekšējā JVR konkursa laureāti pastāstīs par savu pieredzi un motivāciju konkursā piedalīties. Vebinārā izzināsim jautājumus: kāda ir JVR programmas būtība un sniegtās iespējas nacionālā un starptautiskā līmenī? Kā pieteikties dalībai konkursā? Kā veidot saturu par videi svarīgām tēmām? Kur rast motivāciju?

💡 Dalība vebinārā ir bez maksas un tas paredzēts jauniešiem vecumā no 11 – 25 gadiem, kuriem interesē pētīt, izzināt vides problēmas, popularizēt risinājumus un apgūt mūsdienu mediju rīkus sabiedrības informēšanai. Pieteikties aicināti arī skolotāji/mentori, kas vēlas atbalstīt jauniešus JVR darbu izstrādes procesā.

Pieteikties var līdz 6. novembrim. Vietu skaits ir ierobežots. Nenokavē! 👉 Pieteikuma anketu atradīsi šeit: ej.uz/jvr-ievads-22

Informācija par starptautisko Jauno vides reportieru konkursu: Young Reporters for the Environment (yre.global)

Jaunie vides reportieri programmu Latvijā īsteno nodibinājums “Vides izglītības fonds” ar Latvijas vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu projekta “FEE International programmu darbības nodrošināšana Latvijā 2022.gadā” (proj.nr. 1-08/4/2022) ietvaros.

To top